A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Konkurs
Dogadjaji
Konkurs
Konkurs za projekat

 

Atelje Milene Čvorović raspisuje konkurs za članove tima koji će raditi sa nama na novom projektu!

Ovaj projekat je namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta I ima za cilj da kroz primenjenu tehniku origami I pravljenje papirnih ždralova uključi decu u sisteme očuvanja  životne sredine I reciklaže. Takođe ovaj projekat treba da kroz prezentaciju onoga što smo kroz projekat pravili u vidu izložbe, radionica i dokumentarnog filma, skrene pažnju I široj publici, na ovaj gorući problem.

Konkurs se raspisuje za pozicije:

1.Koordinator marketinga i PR

Opis posla – komunikacija sa dizajnerima oko izrade promotivnog materijala, koordinacija štampe I distribucije promotivnog materijala, redovno komuniciranje sa medijima I obaveštavanje o aktuelnostima na projektu (štampa, radio, televizija, internet), održavanje I redovno vodjenje facebook naloga.

2.Koordinator finansija

Opis posla – apliciranje na konkurse, komunikacija sa partnerima projekta, komunikacija sa komercijalnim sponzorima, ugovaranje saradnje, vodjenje budžeta, kontrola troškova.

3.Producent dokumentarnog i reklamnog filma

 Opis posla – angažovanje filmske ekipe, organizovanje I vodjenje svih faza snimanja dokumentarnog I reklamnog filma.

 

Ukoliko smatrate da možete uspešno obaviti navedene zadatke I želite da radite u kreativnom okruženju Ateljea Milene Čvorović - ArtyFashionParty na organizovanju projekta posvećenom reciklaži I očuvanju životne sredine, prijavite se na konkurs@ateljemilenecvorovic.com

Prilikom prijavljivanja obavezno priložiti CV sa slikom.

Konkurs je otvoren do 10.januara 2014.godine.